Mijn nieuwe BB Cream Healty Mix van Bourjois egaliseert de huidtint, en maakt je huid zijdezacht. De anti-vermoeidheid BB crème geeft tot wel 24 uur hydratatie van de huid.

De lichte formule van nieuwe BB Cream Healty Mix laat je huid ademen, en geeft je het gevoel alsof er geen make-up product op de huid zit. Het is de perfecte mix van vitamine A, C, E en B5 – de beste hulp bij het vervagen van tekenen van vermoeidheid. Deze BB cream mengt perfect met je huid.

De Bourjois Healty Mix BB Cream heeft een heerlijke frisse geur. Het product is verkrijgbaar bij Douglas en Bol.com, vanaf 14,99. De kleur die ik gebruik is teint medium. Dit pareltje van Bourjous is verkrijgbaar in drie teinten:

  1. Light
  2. Medium
  3. Dark

Ik gebruik het beautyproduct als volgt; Ik gebruik mijn vingers om de crème aan te brengen. De crème breng ik aan in het midden van mijn gezicht, en meng de crème naar buiten toe richting de kaaklijn. Om de BB Cream goed te verspreiden, dep ik het daarna in met mijn beautyblender.

De ingrediënten van mijn nieuwe crème :

AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, ISONONYL ISONONANOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, MAGNESIUM SULFATE, ASCORBYL GLUCOSIDE, BHT, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, BORON NITRIDE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LAURETH-7, LECITHIN, MICA, PANTHENOL, PANTOLACTONE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, PROPYLENE CARBONATE, RETINYL PALMITATE, SILICA, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Nu ben ik natuurlijk benieuwd of jij deze BB Cream kende. En wat jouw favoriete beauty product is. Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment