fw119-3-3

Bij Come-Moda konden we het weer niet laten om sieraden te bestellen, dit keer van Bazou. Achter deze webshop zit een mooi verhaal. Wil je weten wat wij bestelden, wat voor verhaal er achter Bazou zit en zelf 15% korting krijgen? Lees dan zeker verder!

Bazou is een Nederlandse webshop met armbandjes, kettingen en oorbellen. Alles wordt met de hand en met liefde gemaakt. Leuk weetje; de sieraden worden gemaakt door de 2 eigenaressen met hulp van jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Dat maakt de sieraden toch even wat specialer!

IMG_6072

Wij bestelden een set van 3 armbandjes van de najaarscollectie (ja helaas, de zomer is echt voorbij..) De set bestaat uit een crème armbandje met 3 gouden hartjes, een army kleurig armbandje met een roze/gouden steen en een donkergroen armbandje met kraaltjes en een gouden klavertje 4. Alle armbandjes in dit setje zijn verstelbaar door middel van en schuifknoopje. Dit setje kost 26 euro.

Het pakketje waar de armbandjes inzaten zag er al enorm schattig uit, de armbandjes komen namelijk in een zakje met een briefje erbij. Op het briefje staat dat je op moet passen met water, zweet en parfum bij je sieraden, maar bovenal “wear it with love”.

IMG_6070

Mocht je ook Bazou sieraden willen bestellen (wij raden het zeker aan!), dan kan dat hier. Alle bestellingen boven de €30,- worden gratis verzonden, anders is de verzending 1.95. Als bedankje voor onze lezers hebben wij een kortingscode van 15% geregeld: “COMEMODA”. Geen zin om online te shoppen? Dan kun je hier zien waar je Bazou sieraden allemaal kunt kopen. Veel shopplezier!

Wat vind jij van onze Bazou sieraden?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

    • Come-Moda Reply

      Thanks! Wij vinden het setje ook super leuk 🙂 xx

Write A Comment