IMG_8514

Ken je dat vreselijke gevoel, dat je batterij dying is maar je nog druk aan het shoppen bent? Wij helaas wel, maar we hebben dé oplossing gevonden! Om jou ook te helpen hebben we een 20% kortingscode.

Misschien was het al duidelijk;  we hebben het over een powerbank. Een powerbank is een oplaadbare batterij, waar je je telefoon mee kunt connecten door middel van je kabel. Op deze manier kan je je telefoon opladen tijdens het shoppen, ideaal toch? IMG_8515

Wij zijn erg happy met onze powerbank van Cygnett. Hij heeft veel eigenschappen die hem net even wat anders maken dan de gewone powerbanks:

 • De powerbank is super dun (en licht)
 • Het is makkelijk om de powerbank te gebruiken
 • Er zit wel 2500 mAh in, dit houdt in dat je je telefoon van 0% naar 100% kan opladen!

Mocht je nog andere accessoires voor je mobiel zoeken, klik dan hier, zo hebben wij voorbeeld enorm leuke hoesjes besteld bij GSMpunt.

IMG_8517

Wat te doen als je powerbank op is? Heel makkelijk, dan laad je hem weer op! Bij de Cygnett portable powerbank zit een oplaad kabel. Je kan hem opladen in je laptop en in het stopcontact.

Voor slechts € 19,95 heb je je eigen powerbank. Je kan de charger (samen met een hoop andere opladers) bestellen bij GSMpunt. Wist je dat als je op werkdagen voor 18:00 uur bestelt en betaalt, je product dezelfde dag verstuurd wordt? De kortingscode voor 20% op je eigen Cygnett: “CYGNETT20”

Mocht de batterij van je telefoon nou gewoon lui zijn en helpt zelfs een powerbank niet meer, dan kun je via deze link op zoek naar een nieuwe accu voor je telefoon!

Hoe zorg jij er voor dat je batterij van je telefoon altijd ready-to-go is?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

 1. Ahhhh powerbanks, zo fijn! Ik ben alleen zelf wat meer van de kleinere varianten, ik vind deze namelijk best “groot” lijken haha!

  • Come-Moda Reply

   Ze zijn wat groter, maar hebben een grotere capaciteit. Je kan hem dus langer gebruiken om op te laden! XX

 2. haha herkenbaar, en dan op de trein zoeken naar een zit plaatsje waar een stopcontact zit! of in de mc donalds binnen gaan om op te laden haha.

  • Come-Moda Reply

   Haha, ja dat is echt vreselijk! Met deze power bank is dat niet meer nodig gelukkig 🙂

Write A Comment