Snel en gemakkelijk een afspraak maken bij een kapper, dat kan op de site BarberBooking.nl Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Je kan 24 uur per dag, 7 dagen per week een afspraak maken. Hoe ideaal is dat? Zo heb je dus nooit een haar crisis. Het concept BarberBooking is bedacht en opgezet door kappers, mensen met echt verstand van de services die ze aanbieden dus!

barber booking

Je kan zoals je ziet in verschillende steden afspraken maken bij kappers of een kapsalon zoeken die bij jou in de buurt zit, als je je postcode invoert op de beginpagina van de website. BarberBooking heeft een applicatie ontwikkeld voor Android gebruikers, zo heb je alle kappers van Nederland zo bij de hand!

De website biedt reviews aan over de kappers, wel 40.396 om precies te zijn. Zo kan je de ervaringen lezen van vorige klanten; heel handig als je bijvoorbeeld verhuisd bent, en een nieuwe kapsalon nodig hebt. Momenteel zijn er 614 kapsalons aangesloten bij BarberBooking.

Wij hebben een afspraak ingepland via de website en zijn daar enorm over te spreken. We zijn nog niet naar de afspraak geweest, hier volgt natuurlijk nog een blogpost over!

Ben jij al bekend met de website BarberBooking?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment