Bar Moustache is een Italiaanse hotspot in de Utrechtsestraat. Hier kun je heerlijke authentieke Italiaanse gerechten eten met verse ingrediënten en eerlijke producten.

Of je nou wilt ontbijten, lunchen of dineren – het kan allemaal bij Bar Moustache. Ik heb een bezoekje gebracht bij de hotspot om lekker dineren.

Als voorgerecht nam ik een antipasti, dit is een selectie samengesteld door de chef voor 2 personen. Er zaten lekkere plakjes ham en salami tussen, gefrituurd pizza deeg, gegrilde groenten en mosselen.

Een pizza kon natuurlijk niet ontbreken bij het diner, dus koos ik de Tartufo pizza. Dit is een pizza met; uiensaus, champignons, mozzarella, truffel saus en peterselie. Omdat ik ook benieuwd was naar een ander gerecht koos ik er een biefstuk met pepersaus bij.

Je kunt bij Bar Moustache leuk én lekker borrelen. Ze hebben er verschillende soorten wijnen en maken heerlijke cocktails! Als je bijvoorbeeld na het diner bij het theater/de bioscoop moet zijn kun je dit doorgeven bij je reservering, zodat het personeel hier rekening mee kan houden.

Na het lekkere eten nam ik nog een scroppino toe, ik was namelijk net even te vol voor bijvoorbeeld tiramisu. Scroppino is een spoom, een drankje met ijs dat als tussengerecht of nagerecht tijdens een diner wordt gebruikt. Het drankje is een mix van citroenijs met wodka gecombineerd met prosecco.

De lekkere dingen die ik heb besteld zijn nog van het ‘vorige’ menu. Het nieuwe menu is per 12 februari ingegaan! Dit is voor mij weer een reden om binnenkort wat te eten in de hotspot van de Utrechtsestraat ha-ha!

Wil je een bezoekje brengen aan Bar Moustache? Kijk dan even naar de openingstijden! 

zondag                 09:0001:00
maandag             08:0001:00
dinsdag                08:0001:00
woensdag           08:0001:00
donderdag         08:0001:00
vrijdag                  08:0003:00
zaterdag              09:0003:00

Bar Moustache – dat zit wel snor!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment