11733511_10207124106085129_1720798101_n

Bar Breitner behoort zeker in mijn top 10 hotspots van Amsterdam. De restaurantbar is gevestigd in Amsterdam West.

Bar breitner is makkelijk te bereiken met het ov. Het is gevestigd op van der Palmkade, je kan uitstappen bij de tramhalte / bushalte van Hallstraat. Samen met mijn vriend ging ik hier een hapje eten en een drankje doen. De eigenaar vertelde me dat hij en een groep vrienden bar Breitner zijn begonnen om te kijken wat er uit vloeide. En en ce moment is de bar helemaal hot. Bar breiter is oook met de boot te bereiken. Super leuk dat de bar aan het water zit, want je kan dan een verfrissende duik nemen. En met dit weer is een duik zeker nodig!

IMG_0192

Je kunt voor een mooie prijs lekker eten bij Bar Breitner. De bar heeft een uitgebreide menu kaart die zoals gewoonlijk bestaat uit voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Ik ben ook te spreken over de wijnen van Bar Breitner.

Hier de foto’s van mijn heerlijke maaltijd;

IMG_0194

Een lekker broodje als voorgerecht, hmm!

IMG_0193

Het heerlijke voorgerecht; Steak Tartare

IMG_0197

Mijn vriend Koen ging voor de Steak met Bearnaisesaus en kalfsjus, hij vond het erg lekker!

IMG_0196

Patatjes lust ik altijd wel, bad habit ..

IMG_0195

Mijn hoofdgerecht was Dorade Royale, dat is een op de huid gebakken doradefilet

Ik vond het gezellig druk bij Bar Breitner. Er hangt een erg leuke sfeer! Het viel me op dat de meeste mensen reserveren, dus als je zeker wilt zijn van een plekje moet je reserveren (helemaal in de zomer!). Bar Breiter is geopend op maandag tot en met vrijdag van 16:00 – 01:00, op vrijdag zelfs tot 03:00. En zaterdag en zondag van 11:00-03:00, en op zondag tot 01:00.

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment