Contouren like Kim Kardashian? Het kan met de banana powder van de Etos.

Op internet was er al een hele hype over de banana powder. Ik heb research gedaan en ben ook overtuigd. Vandaag mijn mening over de poeder.

7db7fc71-57a5-4d41-ad49-2abbdb62bd1a
Banana powder is een musthave poeder voor alle huidtinten, maar vooral die met een gele ondertoon (getinte en donkere huid). Met de poeder kan je je gezicht shapen zonder een witte/grijze waas achter te laten. Je foundation wordt gefixeerd en gematteerd door de poeder. Je make-up blijft prachtig en lang zitten. De banana powder van de Etos kost €5,99.

799d6ef9-3f74-4a64-8d12-3ae305a3e2a2
Ik breng de poeder aan met mijn beautyblender. Als eerst doe ik mijn beautyblender onder de kraan. Ik knijp de blender zachtjes uit, zodat hij niet te nat is. Daarna dip ik de beautyblender in de poeder. Ik breng de banana powder aan op de gedeeltes die ik wil laten baken (naar voren wil laten springen).

Als je deze stappen volgt, wordt je contouring binnen no-time als die van Kim K. Ik raad je wel aan om een goede lichte en donkere foundation te gebruiken voor het contouren – voor het beste resultaat.

Maak jij ook gebruik van banana powder bij het contouren?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Wat handig om te lezen. Heb een dergelijke poeder in een contour kit zitten maar nooit echt gebruikt. Ga het maar eens proberen 🙂

  2. Leuk om te lezen hoe het echt hoort. Ik heb het wel liggen maar gebruik het eigenlijk nooit. Dus goed om te weten.

Write A Comment