Bananenchips ? 🍌 Ik vond het gek klinken maar werd tegelijkertijd ook erg nieuwsgierig. Mijn mening over de Banana Joe chips van Snoepgoed lees je in dit artikel.

0a02a460-c32a-4664-9e8d-5c246ed4a14a

De chips is gemaakt van bananen, maar alle vijf smaken zijn hartig. De chippies zijn wat minder knapperig als normaal. Banana Joe heeft de volgende smaken: van zeezout (de pure variant) tot Thai Sweet Chili, Sriracha met knoflook, BBQ en Gruyère kaas.

De chips is geheel glutenvrij. Voor de Banana Joe chips word geteelde palmolie gebruikt. Het product wordt met passie geproduceerd. Ook aan de verpakking is veel aandacht besteed, ik vind de zakjes echt super leuk!

Ik heb de Thai Sweet Chili en Gruyère smaak uitgetest. Ik ben gek op spicy snacks, vandaar dat smaak numero een mijn favoriet is. Erg fijn om te weten dat deze chips een healthy snack is die m’n huidige bankhang avondje compleet maakt. Zo krijg ik ook geen guilty gevoel als ik de dag erna weer ga sporten. De chips kost €45 voor 24 zakjes.

Ben je benieuwd naar de andere healthy snacks van Snoepgoed, neem dan een kijkje op de onderstaande pagina’s:

Als je in Nederland woont en iets besteld wordt je bestelling binnen 24-48 uur bezorgd. Voor een zending binnen Nederland betaal je €4 verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 75 worden je snacks gratis verzonden.

 

Heb jij wel eens de Banana Joe chips geproefd?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Dankjewel voor dit leuke review. Het is inderdaad niet voor niks dat de Banana Joe chips zo populair zijn 🙂

Write A Comment