image (41)

Vanaf 1 September is het weer zo ver .. Back to school. Ik begin dit jaar met het afstuderen van de studie International Business and Languages. Persoonlijk vind ik het belangrijk om voor je naar school gaat alle spulletjes alvast gekocht te hebben. Agenda, pennen, etui etcetera. In dit artikel laat ik jullie weten hoe ik me ‘voorbereid’ op het school  jaar 2014-2015!

image (26)

In het artikel Time For Some Changes zagen jullie al een foto van mijn agenda. Het is een perzikkleurige kleine agenda verkrijgbaar bij de Hema voor € 1,50 – een koopje dus! Ik pimp mijn agenda op door verschillende kleurtjes te gebruiken. Daarnaast plak ik er stickers en foto’s in, zodat ik niet zo’n boring agenda heb.

image (40)


Naast mijn agenda neem ik bijna altijd mijn mini iPad mee naar school. Op m’n iPad heb ik applicaties staan zoals Documents, Dropbox, Translate Pro en WrtsMobile. Met de applicatie Documents maak ik aantekeningen tijdens colleges, super handig! En als ik thuis ben gebruik ik mijn laptop. Ik heb een echte opruim tik, dus m’n bureau is netjes opgeruimd. Ook m’n laptop Sony Vaio heb ik even opgeschoond!

image (42)

Het is belangrijk om bereikbaar te zijn. Dus naast m’n normale oplader neem ik m’n tas oplader mee. De oplader werkt als volgt; de Powerbank sluit je aan op je laptop, zo laad je het apparaat op. Als het blauwe lampje stopt met knipperen is de oplader vol. Nu hoef je alleen maar je USB iPhone/Samsung/HTC oplader aan te sluiten aan het USB station en aan je telefoon. De roze lader heb ik gehaald bij de Big Bazar voor € 4,95. De oplader is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik ben erg tevreden over de oplader!

Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar 2014-2015? Laat even weten wat voor opleiding je doet!

image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  1. Leuk artikel! Ik hoef geen schoolspullen te kopen, want als het goed is ben ik in oktober helemaal klaar met mijn studie (ik studeer Communicatie). Al ga ik waarschijnlijk stiekem alsnog schoolspullen bij Hema kopen. Ze hebben er nu gewoon te leuke spullen, haha.

Write A Comment