Dit is een van mijn favoriete shootplekken van Parijs: Avenue De Camoëns.

Vanaf beneden lijkt de fotospot niet zo bijzonder, maar als je de trappen oploopt zie je het prachtige balkon met utizicht op de Eiffel toren. Ik had hier echt zo’n daydream momentje, en voelde me echt een Parisienne. Tip! Ga op tijd heen, want er zijn meerdere mensen die hier foto’s willen maken.

De gebouwen rondom deze fotospot zijn in Parijse Housmann style. De romantische lantaarnpaal maakt het plaatje echt af. Het is zeker de moeite waard om de buurt van Avenue de Camoëns te verkennen. Deze spot is iets verder dan Trocadero, hier gingen we na het shooten dan ook heen. Even de echte toerist uit hangen.

In totaal was ik 3 dagen in Parijs, en heb ik content for days gemaakt. Ik zal op mijn blog mijn favoriete shootplekken met jullie delen.

Wat vind jij van deze Paris photospot Avenue de Camoëns?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment