Een van m’n fave merken als het gaat om accessoires is Gucci. Vandaag more info about my autumn look.

Hier draag ik mijn navy blue Zara jas. De jas is van afgelopen seizoen en is dus niet meer verkrijgbaar. Deze black buckle boots die ik draag zijn van Fabs Shoes. Erg fijne laarsjes want ze staan echt overal onder!

Mijn black sunnies zijn van Gucci. Mijn roze sjaal is, als je kunt raden, van .. Gucci. Dit exemplaar heb ik gescoord in de outlet in Roermond. Heel fijn want hier hebben ze veel sjaaltjes voor minder geld, en vaak liggen deze kleuren ook nog gewoon in de winkel! De black bag is ook van Gucci. Dit is mijn meest recente designer aankoop.

De foto’s heb ik samen gemaakt met ondernemer girl Ghislaine. Zij heeft een eigen fashion label genaamd SHIAH Fashion. Er komt binnenkort een toffe samenwerking aan, stay tuned!

Wat vind jij van deze herfstlook?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment