Buengusto
In de herfst verandert alles buiten van kleur, het is natuurlijk leuk als je je outfit/accessoires hier ook op kunt aanpassen! Daarom bestelden wij een herfst armbandenset bij BuenGusto Bags & Bits.

BuenGusto is een webshop die unieke en handgemaakte armbanden verkoopt. Zo verkopen ze bijvoorbeeld Fairtrade  “Nepal Mission Bracelets”, dit zijn armbanden die worden gemaakt in Nepal. Dit maakt de armbanden uniek. Leuk detail: het nummertje aan je armband zal ook altijd anders zijn.

Buengusto2

Van de 3 armbanden die wij bestelden, zijn er 2 uit Nepal. In het begin denk je dat de armband niet om je pols past, omdat er geen sluiting aan zit en hij erg smal lijkt. Toch past hij makkelijk (geen idee hoe), maar als je hem over je pols rolt zul je zien dat ie perfect zal zitten. Niet te strak en niet te los. De 2 Nepal armbanden kleuren erg mooi bij elkaar, aangezien er een beetje goud in de (herfst)paarse verwerkt is. Om de set af te maken kozen we een paarse Biba armband.

IMG_8041

Onze set kost bij elkaar ongeveer 25 euro, waarbij de 2 Nepal armbanden samen ongeveer 19 euro zijn. BuenGusto stelt zelf de sets samen, die kun je hier bekijken. Wij vinden alle sets er erg leuk uit zien en vinden het een leuk idee, dat er van onze set geen 2e bestaat! De slogan voor de Nepal Armbanden is: “Jij mooi, zij beter!”, wat de armbanden natuurlijk nog specialer maakt.

 

Wat vind jij van onze armbandenset?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment