Army is booming. Je gaat het van de zo er overal in terug zien. Ben je een trendfollower? Lees dan verder!

Je hebt veel varianten qua army items: in topjes, blousjes,sjaaltjes en shortjes. De leukste variant vind ik in vorm van een shortje. Je doet er een leuke blouse of topje op en je bent klaar. Met een knallende nagellak maak je je look af.
Qua accessoires kan zilver, goud en rose wel. Alles matcht bij de kleur legergroen, dus ook bij een army item. Bij deze looks koos ik voor een zilveren armband. Het is een slavenarmband met leuke tekst er in gedrukt, super trendy!
De legerprint komt goed in zijn recht met basic kleuren: wit, zwart, creme/bruin, groen en grijs. Zoals je ziet is een short erg leuk met een IT-tshirtje. De print staat bij iedereen wel goed. Het kleed niet af, maat maakt ook niet boller. Je kunt er leuk uitzien met weinig items als je een army broekje hebt. De items zijn leuk voor een festival. Het oogt erg stoer,maar toch ook vrouwelijk.
Het army shortje kost € 29,95. Je kunt je eigen army item bestellen bij de webshop van Your Own Stylist. Zoals jullie weten ben ik het model voor de webshop voor de summer 2015 collectie! Let op het shortje valt 1 maat kleiner.
Wat zeg jij over mijn shortje, yay or nay?
IMG_6250-300x300
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment