De meeste mensen kennen ze wel; de Onepiece joggingpakken/onesies. Veel celebs worden er mee gespot en ook Kim heeft een nieuwe onesie in haar collectie.

Kim’s nieuwe Onepiece komt uit de SLOW/MOTION Autumn Winter 2015 collectie. De naam van het pak is Air Jumpsuit Jungle Green. Het jumpsuit is gemaakt van een elastische stof en heeft ook een losse fit en een laaghangend kruis. Daarnaast is de taille verstelbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken na het eten ha-ha.

Op de foto heeft Kim een maatje S aan. Dit pak is verkrijgbaar in de maat XXS-XL, houd er dus wel rekening mee dat het pak al “loose” valt. Wist je dat dit pak een limited edition is? Voor €149 heb je hetzelfde pak in huis. Onepiece verzendt gratis in heel Europa en ze zijn ook nog eens enorm snel.

20160129100525

Wij zijn een groot fan van Onepiece. Kim bestelde eerder een Slim Fit model, en Nikki de limited edition Joey. Voor meer informatie over onze andere pakken, klik dan op het volgende woord; Onepiecelovers.

Als we je nog niet enthousiast genoeg gemaakt hebben, dan hopen we je nu enthousiast te maken met onze kortingscode. Met de code COMEMODA20 krijg je namelijk wel twintig procent korting.

 

Wat vind jij van het merk Onepiece?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment