Je hebt het vast wel gezien op de tv; de nieuwe Andrelon Kokos Boost lijn. Kim is gek op de geur van kokos en testte dus de shampoo uit.

De Andrélon Kokos Boost lijn is vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen. De shampoo bevat onder andere kokos olie. De shampoo is ideaal voor mensen met een lastige hoofdhuid. De shampoo kost €4.39 en is te koop bij de drogist.

0a19117f-cc21-40cf-8b0b-34c542b730be

De Kokos Boost shampoo geeft luchtig volume aan fijn haar. Op de uitgelichte foto zie je de luchtige volume bij Kim. De shampoo heeft een lekkere geur en geeft een intense verzorging. Daarnaast zorgt de shampoo er voor dat je haar gaat glansen.

Er zijn drie producten in de Kokos Boost lijn:

 1. Een shampoo
 2. Een conditioner
 3. Een verzorgende spray

56fca9e9-17bf-47d7-af5a-dfc32042a6b0

De nagellak op de foto is van OPI, kleur naam: Next Stop .. The Bikini Zone.

Als je veel gebruik maakt van stylingsproducten, raden wij je aan om je haar twee keer te wassen. Bij de eerste keer was je de producten er uit, en bij de tweede keer was je pas echt je haar. Dit kan ook helpen bij mensen die snel vet haar hebben.

Welke shampoo gebruik jij om je haar te wassen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

12 Comments

  • Come-Moda Reply

   Dankjewel, lief van je! Hoe doe je dat dan, shampoos mixen? XX

  • Come-Moda Reply

   Oh wat vervelend .. Ik heb daar geen last van. De Elvive Clay shampoo is goed voor haar dat snel vettig wordt, volgende week post ik m’n review over de shampoo! XX

Write A Comment