Ik kan niet genoeg krijgen van de Amsterdamse grachten. Vandaag deel ik inside information over deze shoot locatie en mijn outfit!

Deze foto is genomen op een zonnige dag in Amsterdam. Samen met Jennifer (@justbyjennifer) was ik de hort op. In Amsterdam heb je natuurlijk genoeg fotospots, maar wij gingen bewust naar Bridge 44. Na wat onderzoek waren we er uit dat we hier content wilde schieten.

Het exacte adres van Bridge 44 is Keizersgracht 464. Bridge 44 is een brug in Amsterdam-Centrum – een ideale shoot locatie. De boogbrug loopt over de Leidsegracht. De brug is zelf geen monument, gezien de ‘leeftijd’ maar is omringd door rijksmonumenten. In de buurt zijn genoeg leuke terrasjes voor een kopje koffie (als er geen COVID maatregelen zijn).

Op de foto draag ik een shiney turtleneck top van Chiquelle. Ik draag een maat S. Het materiaal van de top is stretchy. Het materiaal is 93% Polyester, 7% Elastaan. De turtleneck kost €27.95. Bij Chiquelle heb je trouwens een levertijd van 1-2 werkdagen (met POSTNL). De rok heb ik een tijd geleden online gescoord bij Zalando (de exacte link heb ik helaas niet meer).

Wat vinden jullie van deze look?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment