Een verzorging voor je gezicht vinden die bij je huid past is erg lastig. Ik ontdekte een site die gezichtsverzorging aanbied voor tieners met verschillende types huid in het assortiment.

Ik heb een normale huid, dus koos voor deze verzorging. Je hebt verschillende lijnen, omdat ik 19 ben kreeg ik de 18+ verzorging opgestuurd. Deze producten review ik dan ook vandaag. Ik ontving een matte-finish moisturizer en een exfoliating daily wash.    De moisturizer smeer je op in de ochtend. De crème geeft je huid een matte-finish. Er zitten natuurlijke extracten in de crème zoals vitamine E, bilberry en rosehip. De crème heeft een niet te overheersende geur dit komt door de rosehip.

De moisturizer is mineraal olie vrij en pH gebalanceerd, waardoor hij fijn aanvoelt op je gezicht. Het is een hydraterende crème. Dit zorgt er voor dat je huid extra soft aanvoelt. Je brengt de crème aan nadat je je gezicht hebt gereinigd. Wist je dat de moisturizer er zorgt dat je poriën open blijven.  Hier zie je de ingrediënten van de morning moisturizer. Zoals je ziet is de crème vrij van parabenen, mineraal oliën en dieren extracten. De moisturizer is bruikbaar voor mensen met een gevoelige crème, dit komt doordat de crème pH balanced is. De crème is dermatologisch getest. De Amie Skincare Matterende Dagcrème is verkrijgbaar voor €7,95.

Mijn nieuwe exfoliating daily wash is een gezicht reinigingsmiddel. Het is in de vorm van een gel. De gel zorgt er voor dat je poriën goed gereinigd worden. Er zitten natuurlijke extracten in van groene appel, lemon, blue berry zaden en vitamine E. Dit zorgt voor een lekker frisse geur, super lekker dus! De gel is zeep en olie vrij, waardoor je geen huid irritaties kan krijgen.

Ook deze gel is parabenen vrij. Er zitten veel plant extracten in de reinigingsgel, wat zorgt voor een ontspannend gevoel. Ideaal als je een beauty avondje houd! De vitamine E in de gel zorgt er voor dat je huid zacht blijft. De verse appel en lemon extracten zorgen er voor dat je huid straalt en glanst, maar niet too much uiteraard. Een foto van de ingrediënten van de reinigingsgel van Amie. Het beste is als je de gel in de ochtend en avond gebruikt. Je moet de gel in een natte huid masseren, vooral bij je neus, kin en voorhoofd. Hier zijn namelijk de meeste poriën die dicht zitten. Spoel de gel af met warm water. De Amie Skincare Radiant Dawn face wash kost ook €7,95.

Je kunt deze producten hier bestellen. Ik ben tevreden met mijn nieuwe gezichtsverzorgingsproducten. Let wel goed op dat je de juiste verzorging voor de juiste type huid besteld.

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

    • Come-Moda Reply

      Goed om te horen dat je er wat aan gehad hebt!

Write A Comment