Al eerder zagen jullie mijn minimalistic kettinkje met een hartje van Amen. Onlangs heb ik een perfect bijpassend armbandje gevonden, ook van Amen. Thanks Triangle PR!


8b14e9a8-2a23-4f81-a334-69eae3d07c68De bracelet is super leuk verpakt! De armband hoort bij de I love you collectie van Amen. De armband is verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé, net als de rest van de collectie. Het merk Amen draait vooral om geloof en liefde, zoals de naam al doet vermoeden. Voor moederdag had het merk ook een enorm leuke collectie, met armbanden met “mama” in verschillende talen, ook zeker leuk voor bijvoorbeeld je mams verjaardag!

De armband is erg fijn, en past daarom naast veel horloges. Op de eerste foto combineer ik het armbandje met mijn DKNY horloge. Meer informatie over mijn DKNY gold silver watch vind je  hier.

0cb21f66-3f13-4e8c-8dd1-2e601cd190cc

De heart armband is verkrijgbaar bij de officiële Amen webshop voor € 39,00, de kleuren goud en rosé zijn even duur. Mocht je de set nou nog completer willen maken, dan kun je er zelfs nog oorbellen en een ring aan toevoegen. Alle spullen van Amen zijn van een goede kwaliteit en je hoeft dus absoluut niet bang te zijn dat je het verliest of dat het verkleurt. Doordat Amen ook nog eens zo’n betekenisvol merk is, zijn wij enorme fans!

Wat vind jij van deze armband?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment