Amen: het sieradenmerk wat in het teken staat van liefde en geloof. Vorige week kon je al zien wat Kim bestelde, namelijk een hartjesketting, dit keer laat ik (Nikki) zien wat ik bestelde! Aangezien het merk in het teken staat van liefde, kon ook bij mijn bestelling een hartje niet ontbreken.

Zoals al eerder gezegd staan de sieraden van Amen in het teken van geloof en liefde, wat bijvoorbeeld te zien is aan de kruis hangers en hart hangers. Naast de sieraden van zilver zijn er ook lederen armbanden met daarop teksten van betekenis. Mocht je net als Kim en ik niet gelovig zijn, dan kun je dus zeker nog steeds dit leuke merk shoppen, door alle items met hart hangers.

20160225021614

Mijn zilverkleurige leren armband kost € 59,00 en is verkrijgbaar in 3 verschillende maten: 18 – 19 – 20 cm. Deze armband is gemaakt van zilverkleurig leer met elementen van 925 sterling zilver. Het hartje aan de voorkant is tevens voorzien van meerdere kleurloze zirkonia’s, de armband is te sluiten door middel van 2 magneten die je in elkaar schuiven. De armband is ook te koop met een kruis of een Maria medaillon in plaats van een hart. Klik hier om de volledige Amen collectie te zien. Zoals je kunt zien pakt de webshop je bestelde product echt in als een cadeautje, dus het is zeker leuk om het als cadeautje voor jezelf of een ander te bestellen!

Wat vind jij van mijn nieuwe armband?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment