IMG_2686-0

Het is alweer December, maand numero 4 hier in Valencia. En ik heb weer een hoop meegemaakt!

Mijn lieve vriendin Bo kwam me opzoeken vanuit Nederland. Samen hebben we Aqua de Valencia gedronken, tapasjes geproefd en de Valenciaanse paella uitgetest. Ook hebben we de winkels leeggeshopt en ons suf gedanst in de club MYA. Hoe leuk is het om samen met een vriendin uit Nederland tijd door te brengen.

IMG_2113

Mijn school is alweer afgelopen. Ik moet nog even wachten op de cijfers, ja dit gaat op Spaans tempo. En daarna heb ik dus lekker vakantie! Het gekke is dat ik hier geen toetsweek had, maar toetsen tussen de normale lessen door. Wat ik ook heb gemerkt is dat ze in Spanje houden van presentaties. Bijna elke week heb ik wel een presentatie gegeven.

Mijn plannen voor de vakantie? Mijn kerstdagen heb ik doorgebracht in Alcoy en Alicante met mijn Spaanse vriendin Monica (zie foto hierboven). We zijn naar een soort gala diner geweest, dus m’n chique outfit lag al een tijdje klaar. Het leek me een leuke ervaring om kerst te vieren in een ander land. Vooral in Spanje is Navidad een big thing.

IMG_2461

Na kerst heb ik precies één dag de tijd om mijn koffer in te pakken voor .. BARCELONA! Hier spreek ik samen met mijn vriend Koen af. Het leek ons leuk om NYE te spenderen in een ander land. Daarnaast gaan we natuurlijk shoppen & de toerist uithangen! Ons apartement zit precies tussen de drie leukste wijken van Barcelona. Ik kan niet wachten om er heen te gaan!

Wat heb jij gedaan voor leuks deze maand, of wat ga je nog doen? Let us know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Heel veel plezier met NyE in Barcelona. Het is echt mijn tweede thuis daar dus ik ben er zeker van dat je heel veel plezier zal hebben!

Write A Comment