De Zuidas in Amsterdam is sinds kort een van mijn favoriete shootplekjes. Vandaag meer over deze fotolocatie op de Zuidas!

Het was eigenlijk toevallig dat we deze fotolocatie op de Zuidas hadden gevonden. We waren na een shootdagje even een rondje rijden op de Zuidas om gave fotoplekken te spotten. Meestal maken we even wat testshots, en kan het duren voordat we dé angle gevonden hebben.

Deze foto’s zijn geshoot op de Rosy Wertheimstraat. Samen met Jennifer (@justbyjennifer) ben ik hier toffe content gaan maken. Je kunt in het weekend je auto gratis parkeren bij de Zuidas, er is alleen niet heel veel plek (vooral laden en lossen). Daarom adviseer ik je om je auto in de Gustav Mahlerlaan te parkeren tegenover SC Buitenveldert. Er is hier genoeg parkings space, zelfs op zaterdag!

Op mijn foto’s draag ik een witte top van Chiquelle. Hieronder draag ik een basic hempje van de Zara – zodat de top niet doorschijnt en lekker warm. Mijn witte rok is ook van de Zara. De black heels zijn van de H&M. Mijn tas is van Chanel.

Meestal spreken we rond een uur of 11/12 af. Op dit tijdstip is het nog relatief rustig – denk aan weinig verkeer, geen mensen op de achtergrond etc. Ook vinden we het licht op dat moment fijn om in te shooten, niet te fel maar ook niet te donker – precies goed!

Hopelijk vond je het leuk om dit artikel te lezen. Ben je benieuwd naar mijn andere favoriete foto locaties? Blijf dan vooral verder scrollen op mijn blog! En heb je nog tips, laat het me dan vooral weten!

Wat vind jij van deze fotospot op de Zuidas?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment