Wist je dat je in Amsterdam heel veel plekjes hebt om te shooten? Samen met Doris van Steddy ging ik op pad!

Je hebt vast wel vaker gezien dat ik Doris tag in mijn foto’s, we gaan namelijk regelmatig leuke foto’s maken. Doris heeft een eigen webshopje en heeft dus ook leuke pics nodig. We kennen elkaar al van vroeger, dus hoe leuk is het om dan samen wat te doen. Vaak maken we er een leuk middagje van, dus met een lunch/kopje koffie.

Deze foto’s zijn geshoot in Amsterdam Noord. Hier draag ik een zwart tshirtje van Bobby The Label. Het rokje is van de Primark (deze is al van vorig jaar). De sneakers zijn van Adidas, dit zijn special edition schoenen van Stan Smith.

En hier draag ik ook MY NEW LOVE! Ik heb namelijk een nieuwe Louis Vuitton tas gekocht, en ik ben er super blij mee. Dit is een klein handtasje die je makkelijk kan combineren. De tas heeft ook een hengsel, dus je kunt de tas ook als crossbody dragen. Aan de tas hangt een label met mijn initialen: KMA. Deze staan voor Kim Maja Agnes – mijn oma’s 🙂

Veel mensen vragen zich af met wie/wat/waar ik foto’s maak, vandaar ook de toelichting bij de foto’s. Ik ga vaak met vriendinnen/een fotograaf op pad om leuke pictures te maken. Nu ben ik natuurlijk benieuwd of jij nog leuke foto spots kent, zodat ik de volgende keer misschien daar wel foto’s kan maken!

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Leuke locatie inderdaad. Het is altijd een zoektocht om een mooie achtergrond te vinden haha. Goolge eens op afbeeldingen belastingdienst gebouw Almere. Ik vind dat ook een hele mooie locatie!

Write A Comment