All black look @ Delft! Check out the blog for more details!

Een all black look is altijd goed. Hier draag ik een koljurkje van Only met een leuk jasje van de H&M. Mijn stipjes panty heb je vaker voorbij zien komen, dat klopt! Die is van Conte Nederland.

De accessoires van mijn look zijn van verschillende merken. Mijn zonnebril is van Kapten & Son. Mijn horloge (zie je vooral op foto 1) is van Daniel Wellington. Met de code COMEMODA krijg je 15% korting op de collectie, hoe leuk?!

Mijn Calvin Klein tas nam ik natuurlijk mee naar mijn weekendje weg, aangezien hier allebei mijn camera’s in passen – spiegelreflex en compacte systeem camera. Mijn laarsjes zijn van ViaVai boots.

Deze foto’s zijn gemaakt dichtbij TU Delft. Koen en ik kwamen hier eigenlijk toevallig langs toen we een stukje gingen lopen. Ik vond het zo’n tof foto plekje dat ik dacht SHOOTING TIME! En gelukkig had Koen hier ook wel zin in ha-ha. We waren namelijk een weekendje naar Delft. Ik vond het zo’n leuke, schattig een knusse stad – echt een aanrader om heen te gaan ookal is het voor een dagje weg.

Wat vind jij van deze look? En ben jij wel eens in Delft geweest, ik ben dan erg benieuwd wat je van de stad vind!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Wat een mooie foto ik ben er nooit geweest groetjes en een fijne daggie vandaag xx

  2. Volgend jaar woon ik vlakbij Delft, dus dan ga ik er zeker een keer langs! Toffe look draag je, mooie panty blijft dit toch. En prachtig horloge! Malou x

Write A Comment