20151210073411

All black everything; daar hoort natuurlijk ook zwarte lingerie bij. Wij bestelden 2 verschillende zwarte setjes bij After Eden, mocht je die ook nog nodig hebben voor onder je LBD (little black dress) tijdens de feestdagen, dan hebben wij een 15% kortingscode voor je! 

Natuurlijk is het leuk om zoveel mogelijk aparte en kleurrijke lingerie setjes te hebben, maar we mogen nooit de basics vergeten; nude/bruin, zwart en wit mogen natuurlijk in niemand zijn kast ontbreken.

20151204043906

Wij besloten allebei een zwart setje te bestellen, omdat die toch het meest van pas komt in de winter en tijdens de feestdagen. Kim koos voor een zwarte bh met een kanten band. De bh heeft een single boost push-up, perfect voor dat wow-effect onder je kerstjurkje! Bij de bh hoort een boxer met een zelfde kanten rand.  Comfy en toch sexy! De bh kost 32,99 en de boxer 17,99, met de code “COMEMODALOVESAFTEREDEN” gaat hier 15% af!

IMG_0527Nikki koos voor een non padded zwarte beugel bh (twv €39.99), hierbij hoort de Bardot string (€15.99). Op bovenstaande foto kun je de voor en achterkant van het setje zien. Helaas is het niet echt gelukt om de details van het setje over te laten komen, maar het setje zit vol met chique kanten details, zowel op de voor en achterkant. Ook op dit setje werkt onze  “COMEMODALOVESAFTEREDEN” code! 

Shop je liever in de sale? After Eden heeft nu op de collecties Shades of Grey en Berry Hues  al 30% korting (helaas werkt onze kortingscode hier niet op).

Wat vind jij van onze essentials?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

    • Come-Moda Reply

      Dat vinden wij ook! We zijn erg happy met onze nieuwe setjes

Write A Comment