Je nagels worden ook wel het visitekaartje van jezelf genoemd. Vandaag geef ik tips hoe je je nagels kunt oppeppen met items van Alessandro.

Wil je mooie lange en sterke nagels? Dan raad ik de nail hardener van Alessandro aan. De nagellak heeft een nude kleurtje dus is prima te gebruiken zonder een extra lakje. De lak zorgt voor sterkere nagels. Ook groeien je nagels sneller – héél fijn.

Je moet regelmatig je nagels vijlen. Als je een haaltje hebt in je nagel, ga dan vooral NIET eraan frummelen maar vijl het weg. Deze vijl is makkelijk mee te nemen in je tas. 69498385-995d-4993-839a-86037f56664a

Deze nailbuffer moon heeft twee kanten, een ruwere kant en een minder ruwe kant. Tip: probeer van buiten naar binnen te vijlen. Ook kun je je nagels vormen met een vijl. Deze vijl ontvet de natuurlijke nagel.

Naast een nail hardener en nagelvijl verzorg ik mijn handen met nagelriem olie en handcrème. Ik vind het namelijk heerlijk om te tutten en lekker ruikende crèmes uit te testen en op te smeren.

Hoe verzorg jij je nagels?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Ik ben fan van het merk Alessandro heb zelf ook enkele verzorgingsproducten voor de handen en nagels van ze.

    • Come-Moda Reply

      Vind ik ook Charel, leg jezelf lekker in de watten!

Write A Comment