Op internet zoeken naar leuke kleurrijke kleding voor de volgende lente/zomer en daarbij een beetje wegdromen naar warmere dagen, wie houdt er niet van? Gelukkig hebben de meeste webshops hun nieuwe collecties al online staan; zo ook After Eden, daarom besloten we alvast 2 vrolijk gekleurde setjes te bestellen. Met de code “COMEMODALOVESAFTEREDEN” krijg je 15% korting!


IMG_3913.PNG

De set die we allebei bestelden heet Venezia en is te koop in de kleuren Light Blue, Mint, Off White en Strawberry Pink. Als je hier klikt kun je alle Venezia setjes zien, waarbij je dus kunt kiezen uit een bh in bovenstaande kleuren en een bijpassende string of slip. De bh is te koop in de cups A tm D en de slips/strings in de maten S tm XL. De kleuren die wij hebben heten Off White en Strawberry pink.

De bh is padded, wat betekent dat hij voorgevormd is en een beugel heeft. De bh kost 29,99, zoals eerder genoemd is de bh te combineren met een slip of een string. De slip wordt ook wel een hipster genoemd door de wat langere pijpjes, deze kost 17,99, de string kost 15,99. De bh heeft net als de slip of string een strikje en een kanten randje, dus als setje staat het echt heel leuk! Nog een voordeel is dat de stof van het setje super zacht is, vooral bij de bh vinden wij dit fijn, omdat je hem dan moeiteloos de hele dag kunt dragen.

Wij hebben alvast een sneak peek gekregen van de badkleding collectie van After Eden en wij kunnen niet wachten om deze in het echt te mogen bewonderen! Hier alvast stiekem ook een sneak peek voor jullie, je kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen met de perfecte bikini zoeken! Het mesh badpak gaat 49,99 kosten, de turquoise bandeau bikini ook 49,99 en de aztec bikini 54,99. Het badpak is al op internet te vinden, de andere items zullen deze maand of volgende maand volgen! IMG_4651

 

Wat vind jij van onze nieuwe setjes?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Ik vind ze super mooi en ze lijken me ook echt comfi! Vooral de roze vind ik echt prachtig!

Write A Comment