IMG_7034

Lingerie hoort toch een beetje mysterieus te zijn, dus wilden we niet meteen verklappen wat er in deze leuke After Eden tasjes zit. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de inhoud en wil je zelf 15% korting op je volgende setje? Lees dan zeker verder!

We kozen allebei een setje uit van de autumn/winter collectie, Kim koos een setje van de Shades of Grey lijn en Nikki van de Berry Hues lijn. Kim koos voor de Floralia set, deze BH is verkrijgbaar in de maten A-E voor 32,99. Slip in de maten S-XL voor 15,99.
IMG_7029

Nikki koos voor een mix & match setje (ook al matcht het stiekem perfect!), bestaande uit een Anna BH  ook in de maten A-E voor 32,99. Gematcht met de Jasmine slip  in de maten S-Xl voor 15,99. IMG_7025

Wij zijn erg blij met de setjes, ze zitten super lekker (en bovenal, ze zijn super leuk!). Een groot voordeel aan After-Eden is dat de shop gratis en binnen 3 dagen verzendt. Ons advies: let goed op wat voor padding je BH heeft voordat je bestelt:

Non Padding: Totaal geen vulling
Padded: Alleen voorgevormd (geen push up)
En dan kun je nog kiezen tussen allerlei verschillende push-ups, zoals single boost tot triple boost en zelfs two-way boost voor push-up aan alle kanten!

Zoals beloofd; Willen jullie nou ook zo’n leuk setje scoren? Bestel dan snel met de “COMEMODALOVESAFTEREDEN”  code en ontvang 15% korting! *
*De code is niet  niet geldig is op reeds afgeprijsde artikelen en niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.

Wat vind jij van onze setjes?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

  • Come-Moda Reply

   Ah dankjewel! Wij zijn ook blij met onze nieuwe setjes 🙂

  • Come-Moda Reply

   Merci! Het was wel lastig hoor ze hebben zoveel keuze!

 1. Oehhh! Ik ben echt een liefhebber van mooie lingerie! Vooral het eerste setje vind ik echt ontzettend mooi! Heel mooi die combi van zacht roze en zwart kant. Mijn favoriet. De rode vind ik ook wel wat hebben, maar geeft me toch een “ouderwets gevoel” (ooit m’n oma in Bordeaux rood ondergoed gezien mehh) haha!

  • Come-Moda Reply

   Leuk dat je reageert! Voor mooie lingerie moet je zeker bij After Eden zijn 🙂

Write A Comment