IMG_5473Nikkie Plessen launch @ Bijenkorf

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen op de Instagram van Nikkie Plessen, de te gave A-Lister caps. En ik heb er een weten te bemachtigen! Op donderdagavond 5 maart was de party launch van Nikkie’s nieuwe collectie in de Bijenkorf Amsterdam.

IMG_5428

De in-store stand van Nikkie was niet groot, je zou kunnen zeggen klein maar fijn. Een deel van de collectie hangt nu in de Bijenkorf. De collectie is te vinden op de 2e etage van het mode warenhuis.

IMG_5432

Er was ook een DJ aanwezig bij de party launch. Dit maakte de opening extra leuk. Alle meiden die werkten bij de stand droegen de nieuwe collectie, high heels en een cap! Het zag er erg verzorgd en fashionable uit.

IMG_5457

Nikkie maakte via Instagram en Facebook bekend dat ze gratis A-Lister caps zou gaan uitdelen. Eenmaal in de Bijenkorf viel het me nog mee hoe druk het was. Ik sprak een meisje, die werkte bij de Nikkie store, zij vertelde mij dat ze 500 caps uit zouden delen.

Mijn nicht en ik waren helemaal happy met onze A-Lister caps. Achteraf las ik namelijk op Instagram dat de caps binnen 20 minuten op waren.

Wat vinden jullie van de A-Lister cap?

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

Write A Comment