De juiste accessoires tillen je stijl steevast naar een hoger niveau. Door de juiste accessoires met je outfit te combineren, zal je er veel modieuzer en stijlvoller uitzien – en zal je ook nog eens een hoop geld besparen. Investeren in accessoires kan je op de lange termijn veel geld besparen, omdat je ze met veel kledingstukken kunt combineren. Vaak is het toevoegen van dat tikkeltje extra precies wat jouw zorgvuldig geselecteerde outfit nodig heeft. Daarom hebben wij de laatste trends onderzocht en een lijst opgesteld van 5 accessoires die je zeker aan je collectie moet toevoegen. Of, als je ze al in je lades en kasten hebt liggen, beschouw dit dan als het teken dat je nodig hebt om ze weer eens te gebruiken. Laten we beginnen!

Grote handtassen

Op dit moment zijn grote dingen trendy, inclusief grote handtassen. Dus je hoeft niet langer te worstelen om al je spullen te proppen in die minieme tasjes of rugzakjes die er wel leuk uitzien, maar waar je niets in krijgt buiten een telefoon en een portemonnee. Dit is het seizoen van grote draagtassen. Dus nu kan je alles wat je wilt en nodig hebt overal met je meenemen. Zonder dat je alles in je handen moet dragen.

Rubberen schoenen

Ze zijn trendy en nog eens leuk ook. Herfst en winter gaan altijd gepaard met regen, modder, sneeuw, kou en een heleboel waterplassen. En natuurlijk houdt niemand van natte voeten. Dus dan ben je helemaal niets met gewone laarzen die al na de eerste regen of sneeuwbui zorgen voor klamme, vochtige voeten. Koop een paar kleurrijke rubberen schoenen en ga dwars door die plassen heen. Geen zorgen meer over natte voeten!

Stijlvolle telefoonhoesjes

Het is een must om je telefoon te beschermen tegen vervelende valpartijen, waarbij de zwaartekracht je grootste vijand wordt. Daarom heeft je telefoon een beschermend telefoonhoesje nodig. Neem echter geen genoegen met een fliphoesje dat je telefoon in een vormeloze blob verandert. Pas je stijl aan door een hoesje met een prachtig ontwerp te kiezen. Een stijlvol telefoonhoesje houdt je toestel niet alleen veilig en gezond, maar zal ook je look naar een hoger niveau tillen. Je hebt je telefoon tenslotte toch het grootste deel van de dag in je handen. 

Lange handschoenen

Warme handen? Check. Geen gevoelloze vingers meer? Check. Een licht dramatische touch? Opnieuw – check. Dus koop die handschoenen in operastijl en voeg een tikje drama toe aan je stijl, maar dan in de goede zin. Het herfst- en winterweer is nog niet zo slecht als je er van top tot teen op gekleed bent. Of, zoals in dit geval, tot aan de toppen van je vingers. Koop een paar lange handschoenen en stap in de nieuwe roaring 20s.

Mondmaskers, maar dan modieus

Ja, we worden nog steeds geconfronteerd met deze wereldwijde pandemie. Daarom is een mondmasker nog steeds een must, maar de modewereld heeft daar al lang een oplossing op gevonden. Op dit moment heb je een ruime keuze aan modieuze, schattige en beschermende mondmaskers. We raden je aan om maskers te kopen in de meest trendy kleuren van dit seizoen: indigoblauw, legergroen, rood en alle tinten kastanjebruin. De maskers die je beschermen tegen het virus kunnen je ook warm houden als er een stevige windvlaag opsteekt, dus dat is mooi meegenomen.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment