e23_HomeDefinition
Aangezien Kim op zichzelf woont in Valencia, en Nikki in januari op zichzelf gaat wonen, zijn wij veel bezig met interieur. Vandaag delen wij vier bij elkaar gestylde interieur musthaves!

De items die we hebben samengesteld zijn by the way autumn en winter proof. De items zijn ideaal voor de herfst/winter. Ze geven namelijk een leuke sfeer aan je apartement, kamer of interieur. De kleuren die wij vooral mooi vinden voor een winters interieur zijn grijs, wit en zwart.wax

Kaarsjes geven – vinden wij – een gezellig gevoel in huis. Daarom werden we verliefd op de waxine lichthouders. Het materiaal van de waxine lichthouders is metaal. Het enige wat je nog nodig hebt is kaarsjes en je bent klaar. Voor € 19.99 heb je deze musthave in huis.

kussen grey

Om het interieur wat levendiger te maken is dit kussen perfect. Je koopt trouwens een kussenhoes zonder kussen. Het formaat van de kussenhoes is 38 X 38 cm) . De hoes is donkergrijs, met leuke zilverkleurige pailetten . Wij vinden het trouwens leuk en lekker om veel kussens op onze bank/bed te hebben. De prijs van de kussensloop is €19.99.

deken

Deze Cashmink deken met sterren is ideaal voor een avondje bank hangen. De grootte van het kleed is 150 X 180 cm. De deken is gemaakt van een fijne en zachte stof. Met deze deken zit/lig je dus lekker comfy. De prijs van de deken is € 79.99.

sterrenkussen

Ook met het interieur doen wij aan mixen & matchen. Vandaar dit sterren motief kussen, deze past namelijk perfect bij het dekentje hierboven. Het formaat van de kussenhoes is 38 X 38 cm. De kleur is lichtgrijs. Het materiaal van de kussenhoes is 100 % polyester. De kussenhoes kost € 17.99.

Als je een bestelling plaatst bij Esprit boven de € 24, zijn de verzendkosten slechts €0.95. Het merk verzend binnen 1-3 werkdagen je product. De items zijn ook leuk om te vragen voor bijvoorbeeld Sinterklaas / Christmas.

Welk item van de Esprit home collectie staat er bij jou op je wishlist?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment