De kimono is een echte trend op het gebied van nachtmode. LASCANA heeft kimono’s voor dames in verschillende stijlen en gelegenheden. Vandaag deel ik 4 van mijn favoriete kimono’s.

Een kimono is een traditioneel Japans kledingstuk – het item kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Het is een losse japon met wijde mouwen, die met een ceintuur wordt dichtgebonden. In de Japanse cultuur worden kimono’s vooral gedragen bij bruiloften en andere officiële gelegenheden.

Ik heb mijn favorites selectie gemaakt op basis van verschillende stijlen en kleuren. Mijn eerste favoriet is een Tommy Hilfiger kimono met kant in de kleur vuurrood. De kimono is verkrijgbaar in maat XS tot en met XL. Het prijskaartje dat aan de kimono hangt is € 84,90. De levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

Zoals jullie weten ben ik gek op kimono’s met kant. Ik draag regelmatig dit soort kimono’s voor mijn Instagram hotel/travel shots. Ik werd spontaan verliefd op deze Lascana kimono. Het item heeft kant aan de mouwzoom. Het kant geeft de kimono een meer luxe en sexy uitstraling. Het item kost 39,99. Deze kimono is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, roze en blauw. Het is trouwens een kort model kimono.

Feeling confident in deze rode kimono. De kimono is van een fijne, transparante netstof (katoenmix). Het heeft een band om de kimono mee te sluiten. De prijs van deze rode musthave is € 49,99. Dit is een item wat je niet kan missen! 

Deze kimono zal je super chique staan en omdat deze transparant is geeft het een sexy look. De kimono is semi-transparant. Het materiaal van de kimono is kunstvezel. De kimono is verkrijgbaar voor € 49,99. Ook dit is een iets korter model kimono.

Dit waren mijn favorite kimono’s van LASCANA. Nu ben ik natuurlijk benieuwd welk item jouw favoriet is!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment