IMG_1324.JPG

Source: WeHeartIt

Als je een rot dag hebt, of je je verveelt je met dit regenachtige weer, heb ik een oplossing voor je! Series kijken. Vandaar het artikel met mijn 3 favoriete series. Ik ben echt serie addicted. De series die ik beschrijven in dit artikel zijn ‘mode/drama’ series. I hope you will like it!

  1. Gossip Girl met o.a. Blake Lively
  2. Sex And The City starring Sarah Jessica Parker
  3. Pretty Little Liars

large (1)

Source: Google

Serie numero 1. Gossip Girl
Gossip Girl is een Amerikaanse dramaserie. Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom?

large

Source: Google

En wie kan je beter inlichten over iedereen die er toe doet dan Gossip Girl? Kristen Bellspreekt de stem in van Gossip Girl. Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die er toe doet. Zij stuurt de hele serie door sms’jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af. De serie draait om Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald, Chuck Bass, Jenny Humphrey, Vanessa Abrams, Lily van der Woodsen, Rufus Humphrey en hun vrienden. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijfster Cecily von Ziegesar. Het doelpubliek van de serie is tieners en jongvolwassenen en gaat dan ook over een groep 16- en 17-jarigen die opgroeien in de bovenklasse van New York City.

large (3)

Source: Google

Serie numero 2. Sex And The City
Sex and the City, kortweg SATC is een Amerikaanse televisieserie die gaat over de belevenissen van vier vriendinnen midden opManhattan, New York. ‘Sex And The City is niet alleen about the title itself, maar het gaat ook over mode. Bijvoorbeeld Carrie Bradshaw een van de vier hoofdrolspeelsters is fan van Jimmy Choo!

large (1)

Source: WeHeartIt

 De SATC serie heeft al meerdere prijzen gewonnen zoals Shine Awards: Comedy. Sex and the City’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Candace Bushnell, die hiermee internationale roem verwierf. Er zijn 2 films van de serie: Sex and the City: The Movie & Sex And The City 2.

large (2)

Source: WeHeartIt

 Serie numero 3. Pretty Little Liars
Pretty Little Liars is een Amerikaanse tienerdrama/mysterie-televisieserie gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard. De serie volgt het leven van Aria Montgomery, Spencer Hastings, Emily Fields en Hanna Marin. Hun vriendengroep valt uit elkaar als hun beste vriendin Alison verdwijnt. Een jaar later ontvangen de meiden mysterieuze berichtjes van iemand die zichzelf “A” noemt. Deze persoon dreigt al hun geheimen te onthullen. Pretty Little Liars focust zich op de levens van de vier vriendinnen, maar vooral ook op het ontmaskeren van A en de zoektocht naar informatie over Alisons vermissing.

Een paar cijfers van de verslavende PLL serie;

Seizoen Aantal afleveringen Première (aantal kijkers) Vlag van Verenigde Staten Slot (aantal kijkers) Vlag van Verenigde Staten Gemiddeld aantal kijkers (in miljoenen) Vlag van Verenigde Staten
1 22 8 juni 2010 (2,47)[12] 21 maart 2011 (3,64)[13] 2,87
2 25 14 juni 2011 [14] 19 maart 2012 2,90
3 24 5 juni 2012 20 maart 2013 [13]
4 24 11 juni 2013 25 maart 2014

Wat is jouw favoriete serie?

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Allemaal erg leuke series! Zelf wil ik binnenkort meer series gaan kijken, kijk nu samen met mijn vriend naar HOUSE M.D. maar daar zijn we bijna mee klaar – na 9 seizoenen haha! Zijn alvast aan het zoeken naar een nieuwe ;d

Write A Comment