Vorige week was ik op bezoek bij 3FM Generation What met Frank van der Lende. Ben je benieuwd hoe dit was?

9788c0cb-f474-4f3c-866c-eeadf807c772Samen met vlogger Aron (Mokkels4Mokkels) ging ik naar de VPRO/BNN studios. We mochten een bezoekje brengen aan de opnames, en met Frank discussiëren over de stelling van Generation What / Watvindjij. Generation What is he grootste jongerenonderzoek in Europa tot nu toe. Jongeren van 18-34 kunnen hun mening geven door middel van het invullen van een vragenlijst.

a54b9564-1ab4-418a-bc89-50ab28f4ad79

Eerst kregen we een tour door het gebouw. Dit was erg leuk om te doen, en indrukwekkend om te zien. Het gebouw is namelijk super groot. Na de tour gingen we naar de opname studio’s. Het was erg komisch, want er liepen veel bekende mensen van de tv/radio rond in het gebouw.

1b1f1863-ee55-40e5-83bc-e7e3218c2078

Zo zag de 3FM studio er uit van binnen. De studio heeft veel beeldschermen, zodat de DJ meerdere dingen tegelijkertijd kan doen. Aan de ‘andere’ kant van de studio zitten de regisseurs, die helpen de DJ met het organiseren van het radioprogramma. Wist je dat je online het radio programma kunt volgen? Dan krijg je net als ik een beetje een beeld hoe het er bij een radio station aan toe gaat.

Ik vond het een erg leuke ervaring om naar de studio van BNN/3FM te gaan. Ik heb super veel gezien, nieuwe mensen ontmoet en m’n kennis over de radio is ook weer up to date.

De stelling van die dag was ‘Mannen zouden net zo lang als vrouwen zwangerschapsverlof moeten krijgen.’ Ik ben erg benieuwd wat jij hier van vind. Laat je het me even weten in een reactie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment