12233254_10208021355475803_595012332_n

De tijd vliegt voorbij in Valencia. Ik woon hier nu alweer drie maanden. Ben je benieuwd wat ik heb uitgespookt afgelopen maand? Lees dan snel verder.

  IMG_1619

Helaas heb ik het typische Zaanse dorpsfeest Immer Gerade Aus gemist. Gelukkig hadden ze hier de Spaanse variant (wereldwijde variant eigenlijk) Halloween. Samen met mijn vriendinnen gingen we in Halloween style verkleed naar een feest. Dit was een erg leuke ervaring!  IMG_1755-0

Ik ontdekte samen met Monica, mijn Spaanse vriendin, een leuk brunch/lunch tentje. Je kreeg je lunch op een leuk dienblad geserveerd. Het tentje Dolce Leche zit in de hippe wijk Russaffa.

IMG_1553-0

Ook heb ik voor het eerst een hamburger op een PANCAKE geprobeerd. In het begin klonk dit heel raar, maar toen ik de hamburger geproefd had wist ik waarom dit de aanrader is van het restaurant The Black Turtle.

IMG_1524

Hebben jullie ook al gezien dat mijn ouders en Koen langs zijn geweest in Valencia? Ik heb ze alle hotspots laten zien van de stad. Na het einde van mijn avontuur zal ik voor de travel-lovers die Valencia op hun travel list hebben staan, een samenvatting maken van de hotspots hier.

Wat heb jij voor bijzonders, leuks of aparts meegemaakt deze maand?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

  1. Ahh wat superleuk dat je daar woont zeg! Ik ga je gelijk even volgen, want ik ben heel benieuwd naar je hotspots, in februari ga ik er namelijk 2 weken naar school!

  2. Valencia is echt super leuk om heen te gaan ik was er een midweek haha wil der graag weer heen en dan naar destino 🙂

    • Come-Moda Reply

      Aah wat leuk om te horen, Kim is er tot 17 januari!

  3. Valencia is een geweldige stad! Ben er niet zo lang als jij geweest, maar er is ook zo veel te doen 🙂 geniet ervan!

Write A Comment