Ik ga regelmatig naar de sportschool. Vandaar dat het me leuk leek om mijn favoriete sportkleding van LASCANA te delen.

Als ik ga sporten, draag ik meestal neutrale kleuren qua sportkleding. Ik ga vaak voor zwart, grijs (lichtgrijs/donkergrijs) of bijvoorbeeld donkergroen. De sportfavorieten van vandaag zullen dan ook in dit kleurpalette vallen. Wel vind ik het leuk om altijd een opvallend iets te hebben, denk aan mesh/velvet.

Ik moet zeggen dat ik niet perse een favoriet sportmerk heb. Ik probeer regelmatig nieuwe setjes uit van bijvoorbeeld Nike, Gymshark en Bjorn Borg. Toen ik online aan het speuren was naar nieuwe sportkleding, viel m’n oog op een sportset van het merk Bench.

De Bench. legging heeft ook een leuk detail. Deze heeft luipaardprint aan de zijkant. De legging heeft een brede boord in V-model. De legging is geschikt voor fitness en lopen. Je kunt dit item kopen in maat XS tot en met maat XL. Dit model kost €44,99.

Wil je meer weten over het materiaal? Bovenmateriaal: 85% polyester, 15% elastaan. inzet: 90% polyamide, 10% elastaan

Als ik ga sporten, kies ik altijd voor een matchende outfit. Bij de legging hoort deze crop-top van Bench (verkrijgbaar in maat XS-L). Dit item kost € 27.99. Het fijne aan deze top zijn de dubbele bandjes. Het materiaal van de top is als volgt: bovenmateriaal: 85% polyester, 15% elastaan. voering: 90% polyamide, 10% elastaan.

Voordelen van online bestellen bij LASCANA:

  • Diverse betaalmethoden
  • Gratis ruilen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Thuisbezorgd of bij PostNL Punt

Nu ben ik benieuwd wat je vind van mijn samengestelde sportkleding van LASCANA. Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment