Een hotspot in Almere Poort is Zuyder. Een super leuke plek kom te bezoeken! In de blogpost van vandaag lees je waarom!

Fun fact: de naam Zuyder stamt af van de voormalige Zuyderzee. Zuyder bevindt zich waar vroeger de Zuyderzee was, letterlijk: op de zeebodem, de naam is daarmee een mooie referentie naar de geschiedenis van Almere en de passie voor water.

Bij Zuyder kun je (bijna) dagelijks terecht om te genieten lekkere gerechten voor zowel ontbijt, lunch en diner. De openingstijden zijn:

Zondag t/m donderdag: 09:00 – 22:00
Vrijdag & zaterdag: 09:00 – 00:00
Dinsdag: gesloten

Wij gingen voor een heerlijke club sandwich, samen met een cocktail (pornstar martini). Ik deed dit vanwege mijn dry January, en we hadden wat te vieren! Het is belangrijk om de successen dingen in het leven te vieren, dus kozen we voor dit feestelijke drankje. En natuurlijk kon een kop koffie niet ontbreken ;-).

Parkeren kan in de parkeergarage aan de Zeeduinweg. Navigeer hiervoor naar ‘Duin garage Almere‘.  Je kan dan het beste via de Duinhal naar Zuyder lopen.

Er staan erg lekkere dingen op de kaart hier, ik kom dan ook zeker terug bij deze brasserie voor een diner. Mijn beste vriendin Jamie woont in Almere, dus dit is ook nog eens top te combineren. Je kan erna of er voor leuk wandelen in het duingebied van Almere DUIN.

Ben jij bekend met deze spot? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment