tumblr_nr935a2HBY1u23n30o1_500

De iPhone 6S is natuurlijk te prachtig, wij zijn vooral verliefd op de nieuwe rose kleur! Mocht jij de gelukkige eigenaar  zijn van een mooie iPhone 6S (wij helaas niet), of een iPhone 6 (die hebben we wel!) dan hebben we een leuke top 5 gemaakt wat hoesjes betreft. Lees verder om alle fashionable hoesjes te zien.

Alle hoesjes zijn van DressmyIphone, een webshop gespecialiseerd in iPhone hoesjes. Voor 19:00 besteld is morgen in huis en je bestelling wordt boven de 40 euro ook nog eens gratis verzonden!

We hebben de hoesjes op volgorde van prijs gezet, om het wat makkelijker te maken!

switcheasy_tones_iphone_6_colors_11. SwitchEasy TONES iPhone 6 Pink
We vinden de kleuren van dit hoesje echt fantastisch, je zal je telefoon overal zo zien liggen. Wat het hoesje uniek maakt is dat de openingen van je telefoon, zoals die van je oplader, gevuld zijn met dopjes die aan het hoesje vasthangen. Dit scheelt een hoop vuil in de openingen en de dopjes zijn natuurlijk makkelijk los te halen, als je bijvoorbeeld je telefoon op wil laden. Dit hoesje kost €14,95.

case_mate_iphone_6_glam_premium_case_oil_slick_1_12. Case Mate iPhone 6 Glam Premium Case Oil Slick
Dit hoesje heeft leuke kleurtjes (en een leuke glitterlaag). Het hoesje bestaat uit twee onderdelen, het is een soort bumper. Kortom, het hoesje beschermt goed. Dat is natuurlijk wel belangrijk bij je nieuwe telefoon! Dit hoesje kost €21,95.

bling_my_thing_-_milky_way_pink_mix_iphone_6_swarovski_detail_1
3. Bling my thing

Ook al staat het hoesje qua prijs op nummer 3, voor ons staat hij zeker op nummer 1. We vinden het super leuk dat er echte Swarovski steentjes opzitten en ook dat je toch nog de kleur van je gekozen telefoon ziet. Dit hoesje kost €34,95.

mujjo_leather_wallet_80_case_iphone_6

4.Mujjo Leather Wallet
Misschien niet onze favoriet qua uiterlijk, maar dit hoesje is enorm handig! Uitgaan zonder portemonnee kan voortaan met dit telefoon hoesje, ook je OV chipkaart kun je er bijvoorbeeld instoppen (scheelt weer een hoop zoekstress op het station..). Dit hoesje kost € 44,95.

lifeproof_iphone_6_fre_case_pink_2

5. LifeProof iPhone 6 Fre Case Pink
Mocht je nou een all-inclusive willen als het op hoesjes aankomt, dan zouden wij wel even je spaarpot kapot gooien, maar dan heb je ook wat. Dit hoesje beschermt je iPhone tegen vallen tot twee meter op elke ondergrond en hij is waterdicht tot twee meter. Als je niet vaak hoesjes wisselt en liever één goed hoesje hebt, dan is deze zeker een aanrader. Het hoesje kost €77,95. 

Wat vind jij van onze top 5?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

 1. Ik heb sinds afgelopen zaterdag de nieuwe iPhone 6S en voordat ik de telefoon in huis had, had ik al een hoesje besteld. Ik hou overigens niet van bling-bling of drukke printjes en sowieso gebruik ik ook alleen hoesjes die de voorkant van de telefoon ook beschermen. Ik heb de space gray iPhone (ik hou niet van witte voorkantjes) en een mooi rood suède hoesje van Bugatti. Weer eens wat anders dan het standaard zwart wat ik altijd had als telefoonhoesje!

  • Come-Moda Reply

   Jaloers! Rood suède in combinatie met zwart is altijd goed 🙂 XOXO

 2. Toch jammer dat ik nog even moet wachten voor ik mijn 5s kan inruilen (hoewel ‘ie daar zelf geloof ik anders over denkt, hallo random zwart scherm!). Gelukkig kan ik voor 5s ook glitterende roze exemplaren halen 😀 X

  • Come-Moda Reply

   Gelukkig maar! Kim weet precies hoe je je voelt met haar iPhone 5 ha-ha!

  • Come-Moda Reply

   Ja dat gevoel hebben wij ook bij een nieuw hoesje, we LOVE it!

  • Come-Moda Reply

   Dat is wel balen, wij vinden de iPhone 6 Plus net even te groot. Volgende keer zullen we ook hoesjes voor de iPhone 6 Plus in onze wishlist zetten! XX

Write A Comment