Ben jij al winter-ready?! Wij wel na het zien van de betaalbare en leuke truien & cardigans van de C&A​. Met dit artikel willen wij jullie laten zien dat er leuk uit zien niet duur hoeft te zijn en dat het leuk kan zijn om naar winkels/online shops te kijken waar je normaal niet snel zou kijken.

172292_1

De volgende trui past echt bij ons; wij weten namelijk wat voor struggle het zonder WIFI kan zijn, omdat we allebei in een vreemd land hebben gewoond/wonen. Daarnaast zijn wij één met onze telefoon, omdat wij onze blog graag in de gaten willen houden. Deze leuke Everything is better with WIFI trui kost slechts €14.90, met bijvoorbeeld een spijkerblouse eronder kun je hem meteen casual aan. Je vind de trui hier.

171918_1Het kan deze winter/dit voorjaar niet grijs genoeg, dus deze trui mag niet in je kast ontbreken! De trui lijkt erg simpel, maar door het leuke detail aan de onderkant en bijvoorbeeld een statement ketting ben je zo ready to go. Voor de lente/zomer zou je deze trui bijvoorbeeld kunnen combineren met een witte broek of een gaten jeans, multifunctioneel dus! Ook dit item kost €14.90, klik hier om de trui te bestellen. Kim is momenteel een paar dagen in de week aan het werk, zo’n soort trui is perfect voor op kantoor – niet te warm én niet te koud, ook weer leuk te combineren met een blouse eronder.
163607_1

Ruiten zie je veel terug komen deze winter, net als sjaals/poncho’s; dit is dan ook de reden dat deze poncho niet mag ontbreken in je kast of aan je kapstok. Het pareltje kost €24.90. De poncho is leuk voor over een leren jasje, of een blazer. Wij zouden de poncho vooral combineren met donkere items, zodat de poncho er goed uit knalt! Op onze school in Nederland (ja wij zitten op dezelfde school, leuk he?!) is het vaak warm/koud, hierdoor is het lastig om je goed en leuk aan te kleden. Wij dragen dan veel laagjes. Onze upper-layer is dan vaak een poncho of een sjaal.

Wij zijn positief verrast door de leuke collectie van C&A en vooral door de betaalbaarheid van de collectie. Meer leuke C&A cardigans en truien vind je hier. Wij hebben namelijk slechts vier items geselecteerd uit de collectie, maar we vinden veel meer leuk!

Wat vind jij van onze winter/lente essentials van C&A?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Fashiable | Nanne Reply

    Ik kom eigenlijk véél te weinig bij C&A, niet oké! Die poncho ziet er heel erg leuk uit!

Write A Comment