Voor de één is het bijna zover, voor de ander nog iets verder weg: je verjaardag. Leuk natuurlijk, maar veel mensen hebben in de periode voor hun verjaardag ineens last van het probleem dat ze niet meer weten wat ze willen hebben als cadeautjes. Om dat probleem te voorkomen, noteer ik het hele jaar door de verschillende gadgets die ik tegenkom of die in mij opkomen in mijn mobiel. Natuurlijk is dat niet altijd rondom mijn verjaardag, maar op het moment dat ik dan daadwerkelijk jarig ben, heb ik dan niet het probleem dat ik niet meer weet wat ik wil. Ben je zelf op zoek naar cadeau-inspiratie? Dan lees je hier 4 leuke cadeautips voor je verjaardag.

1. Een horloge

Een echt fashion item wat niet mag ontbreken en een toevoeging is bij je look is natuurlijk een horloge. Horloges zijn er in alle vormen, maten, materialen, kwaliteiten en merken. Daardoor is de keuze voor een horloge soms lastig. Mag je horloge wel wat luxer zijn en iets meer kosten? Dan is het merk Omega net iets voor jou. Op deze site vind je verschillende modellen van Omega met kleuren zoals rood- en geelgoud, waardoor het horloge een luxueuze uitstraling heeft en je outfit verrijkt met glamour.

2. Een tas

Zelf ben ik helemaal gek van tassen. Een tas kan je outfit namelijk echt compleet maken. Genoeg tassen voor bij verschillende outfits, kunnen dus absoluut niet in je garderobe ontbreken. Een tas voor je verjaardag vragen is dus een uitstekende mogelijkheid om je tassencollectie weer uit te kunnen breiden. Op The bag store vind je een breed aanbod van tassen voor allerlei gelegenheden.

3. Een zonnebril

Aangezien de lente, de zomer en het festivalseizoen voor de deur staan, is een goede zonnebril essentieel! Wat ik zelf altijd lastig vind bij de keuze van een nieuwe zonnebril is om een goede bril te vinden die past bij de vorm van je gezicht. In dit artikel lees je precies welke bril bij de vorm van jouw gezicht past.

4. Goedkopere cadeautjes

Vind je al deze cadeaus te duur om te vragen? Je kan bijvoorbeeld ook je lievelingsparfum cadeau vragen. Daarnaast is het ook nooit verkeerd om je make-up collectie uit te breiden en kun je nu eindelijk die ene mascara vragen die je al zo lang wil hebben. Wat ook een leuk cadeautje is, is een abonnement op een tijdschrift. Je kan bijvoorbeeld al een abonnement op deze site
afsluiten van 4 nummers voor maar zestien euro.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Leuk artikel!
    Ik ben inderdaad ook van de tassen, maar parfum en sieraden staan ook altijd wel hoog op mijn lijstje!

Write A Comment