De leopard print is dit seizoen onmisbaar in je garderobe. Met dit printje ben je altijd on point. De trend wordt regelmatig gespot op straat en bij fashion bloggers/influencers. Vandaag meer over hoe ik mijn velvet leopard rokje combineer.

Deze foto’s van deze blogpost zijn obviously in Amsterdam gemaakt. Samen met Stefanie was ik een ochtendje op pad om te wandelen, content te maken en lekker een koffietje te doen.

Op deze foto’s draag ik een basic koltrui van de Zara (met gouden knopen op de mouw). Het kolletje heeft geribde afwerkingen – ik draag trouwens een maatje S. De top kost € 19,95 en is verkrijgbaar in vijf andere kleuren: roomkleur, mink, burgundy, curry en kaki.

Dit rokje heeft leuke ruffles, dit maakt de look erg speels. Het heeft een elastieke band waardoor het mooi aansluit. Het materiaal van de rok is polyester. Het rokje is van My Jewellery (helaas uitverkocht – maar wellicht kun je er eentje scoren via United Wardrobe).

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd wat je vindt van deze look. Laat je het mij weten in een comment?!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Muchos Gracias for your blog article. Really looking forward to read more. Really Cool. Dorian Clevey Violeta

Write A Comment