image (18)

De laatste tijd zien wij veel meer geel voorbij komen. Niet alleen op social media, maar ook in winkels zoals Zara. De een vind geel he-le-maal niks, maar anderen vinden geel helmaal geweldig. Comemoda vind de kleur geel helemaal geweldig. Geel is niet alleen lekker zomers, het laat je ook nog eens bruiner lijken!

 Modekleuren veranderen elk moment.  Een van de kleuren die verreweg het meeste  doet met onze mood is de kleur geel. Als geen andere kleur geeft de kleur geel ons een instant voorjaarsgevoel! Hoe verwerk je zo’n heftige kleur nou het beste in je kleding? Comemoda geeft jullie fashionista’s advies! De kleur geel, vaak geassocieerd met het gevoel van optimisme, heeft de afgelopen jaren echt een comeback gemaakt op modegebied.

image (17)

Source: Polyvore

Wij hebben een paar leuke geelkleurige nagellakjes op een rijtje voor jullie gezet! Met zijn krachtige aanwezigheid en vrolijke touch, geeft geel jouw look die frisse uitstraling die het nodig heeft! Let er wel op dat de kleur geel erg aanwezig is. Hoe bereik je het effect van de trendkleur geel optimaal? Hou de volgende uitgangspunten voor ogen:

  • Knalgeel komt het beste tot zijn recht in de vorm van accessoires (kettingen, armbanden, oorbellen)
  • OF maak een statement met een eyecatcher, bijvoorbeeld een gele top
  • Is felgeel toch iets te heftig voor jou? Kies voor zachtere (pastel)tinten, of voor het altijd mooie en klassieke okergeel.

 Kies dus voor een eyecatcher óf voor gele accessoires, maar niet voor beide. Overdaad schaadt, in dit geval. Laat je inspireren door een aantal foto’s van geslaagde voorbeelden.  Je hoeft niet eens een geel t-shirtje of jasje aan, een ketting of een zacht gele kleur nagellak maakt je outfit summerproof!

 image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment