Voor mijn werk ben ik regelmatig in Nijmegen te vinden. Een tijdje terug ging ik met mijn moeder een wellness weekendje weg, en spendeerden we de middag in Nijmegen. Een must-visit als je in deze stad bent is: THIBEAU Nijmegen.

Als je hier binnen komt voel je je meteen welkom. Dit is de culinaire en groene hotspot van Nijmegen. De keuken heeft seizoensgebonden, lokale en pure producten. Op de menukaart staan smaakvolle gerechten, met verrassende smaken. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Mijn moeder en ik kwamen hier om lekker te lunchen.

Mijn moeder ging voor de lunchplateau, dit bestaat uit: Pomodorisoep, kroket, tuna melt, side salad. Ik ging voor een brioche met pulled chicken (lekker veel eiwitten). Bij de lunch namen we een heerlijke gele smoothie met mango, papaya, ananas. Wij hadden een leuk plekje in de serre.

De hotspot zit midden in het centrum van Nijmegen. Perfecte tussenstop voor tijdens het winkelen ;-). Het zit aan de Ziekerstraat 9, gelegen aan een gezellig pleintje. Op het terras heb je uitzicht op het voorbijkomende winkelpubliek (altijd leuk om mensen te kijken). Vanaf hier ben je ook zo bij bijvoorbeeld het theater van de stad de Stadsschouwburg.

Ben jij wel eens bij THIBEAU Nijmegen geweest? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment