IMG_43381

Het is de hit in het najaar van 2014 blijft ook in het voorjaar van 2015 een ware trend. Wil jij met het mooie weer in aantocht ook een mooie tattoo als accessoire, maar niet voor altijd? Dit is dé oplossing!

Laat jij, net als ik, je lichaam niet bewerken met iets wat voor altijd blijft zitten op je huid? Doe dan net als VS model Alessandra Ambrosio mee aan de temporary tattoo trend ! Tijdens het Coachella festival werden meerdere celebs gespot met deze tattoo’s. De tijdelijke tattoos zijn gebaseerd op sieraden en helemaal festival-, boho-, Ibizaproof!

tattoo-up

Source: Fashionthings

De tijdelijke tattoos zijn het nieuwste mode-accessoire in het voorjaar van 2015. De tattoos zijn gaaf te combineren met sieraden. Ga je binnenkort naar een feestje, een festival, het strand of op vakantie? Of heb je niks op de planning staan, maar gewoon zin in iets nieuws? Dan zijn deze tijdelijke tattoos helemaal te gek!

De glimmende Ibiza tattoos zijn super leuk voor op vakantie. Je kunt ze dragen op het strand in combinatie met een leuke bikini. Of sta in de spotlights in de discotheek / club. De tattoo’s zijn makkelijk aan te brengen. Ik raad je aan de temporary tattoo’s niet te gebruiken bij een gevoelige huid of allergie voor de kleefstof/plak.

temporary tattoo

Source: Pinterest

Ik ben aanwezig op verschillende festivals met mijn trendy temporary tattoo’s. Je kunt je eigen tijdelijke tattoo’s bestellen op Fashionthings. De tattoo’s zullen even vreemd zijn, maar erg leuk voor een festival. Ideaal want als ik er klaar mee ben na vier tot zes (zelfs als je elke dag doucht!) dagen kan ik ze er makkelijk afhalen met babyolie.

Fashionthings is een webshop met leukste modeaccessoires. Sinds kort verkoopt de webshop ook OPI nagellakjes.  Elke bestelling wordt met de grootste zorg ingepakt en is een cadeautje voor jezelf of om weg te geven aan een vriendin. Voor bestellingen onder de 20 euro vraagt Fashionthings een bijdrage in de verzend en verpakkingskosten van 3,95 euro. Je bestelling wordt binnen 1 a 2 dagen verzonden.

Wat vind jij van deze trend?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  1. Oh dit is echt helemaal mijn ding. Gaaf!! Ik ben alweer aan het werken aan een fijn bruin kleurtje en daar vind ik goud altijd leuk bij staan.

  2. Ik heb er zelf een paar gekregen op een event en het is echt super leuk voor een festival!

  3. leuke trend! Ik heb vorige week ook een velletje gehaald in de veritas, kan niet wachten tot de festivals beginnen!

  4. Leuk he! Ik heb al veel verschillende geprobeerd, ik moet zeggen dat ik die van MonTattoo het mooiste vind. Ze hebben ook hele leuke zwarte en gekleurde tattoo’s!

Write A Comment