Al eerder lieten we jullie wat zien over het merk Tauru. Vandaag meer info over de eerste collectie van het merk. Het merk van de 20 jarige Demy staat bekend om high quality leather bags. Wil je meer weten, lees dan snel verder!

TAURÚ is een opkomend tassen merk, wat voor originele, kwalitatieve en mooie lederen tassen staat. Dit is niet het enige dat het merk bijzonder maakt; het merk is namelijk opgezet door Demy van 20 jaar.  Meer over Demy en TAURÚ lees je in dit artikel.

Funny fact: Demy onderneemt vanuit Amsterdam, mijn favo shopstad!

Op de bovenstaande foto zie je hoe de fotografie van Taurú werkt. Deze tas is van de sample collectie van Taurú. Als je meer informatie over de tassen wilt, kun je het beste contact op nemen via de website. Demy is ook actief op Instagram en Facebook. De clutch op de uitgelichte foto is ook van de sample collectie, en hoort dus niet bij de fall 2016 collectie.

In de fall 2016 komt de eerste collectie uit. Ik ben erg benieuwd naar de items. De collectie is erg gevarieerd en breed. Demy heeft verschillende printjes en kleuren gebruikt in de collectie. Ik vind het materiaal en de kleuren van de tassen erg leuk gecombineerd!

Dit is alvast een sneak peek van de fall 2016 collectie. 

De prijzen van de tassen variëren tussen de €175-€350. Het is even een investering, maar zeker de moeite waard. Het is leuk om te vragen als verjaardags/slagings cadeautje. Maar je kunt er natuurlijk ook even voor sparen, want niets is zo leuk om jezelf even te verwennen met een mooie tas!

Ben jij ook zo benieuwd naar de fall 2016 collectie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment