Elke dag gebruik ik mijn deze Tangle Teezer borstel. Dit is dé innovatieve haarborstel om je haar gemakkelijk te ontklitten en stijlen.

De borstel die ik bestelde heeft een super compact formaat. Je neemt de borstel lekker makkelijk overal mee naar toe. De Tangle Teezer is geschikt voor alle haartypen en haar lengtes.

cad33880-9e6b-44df-8b14-1d81b85ee44a
Wat kun je met de borstel?
Je kan je haar ontklitten, believe me je voelt er niks van! Je maakt je haar glad met de borstel. Ook kun je je haar stijlen met de Tangle Teezer. Grappig kenmerk: de Tangle Teezer Compact heeft geen handvat.

9c7de01d-9c35-4a96-885e-9de634f13265
Mijn nieuwe borstel is ontworpen door Lulu Guiness – luxury designer. Het design vind ik echt super leuk! Ik ben 100% happy met mijn nieuwe borstel. De Tangle Teezers in compacte vorm zijn verkrijgbaar bij Bol.com en de Douglas voor €19,95.

Heb jij ook een Tangle Teezer?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

Write A Comment