image (14)

Het is belangrijk om als fashionista op de hoogte te zijn van alle trends. Trends kun je onder andere spotten op webshops. Comemoda heeft laatst een super leuke webshop ontdekt: Floradise — www.floradise.nl.

We hebben meerdere items besteld; 2 statement oorbellen, een diamond armbandje en een gouden kettinkje. Daarnaast kregen we bij onze bestelling een super leuke sleutelhanger erbij met Floradise erop. Bij elke bestelling krijg je deze kado! De twee super leuke sleutelhangers hebben we meteen aan onze sleutelbos gehangen.

image (13)


Op dit moment zijn statement oorbellen helemaal hot. Met de oorbellen maak je een basic outfit compleet. We hebben gekozen voor een gekleurd paar oorbellen en een fel geel paar oorbellen (zie ook het trendy colour: yellow artikel).

Gouden accessoires zie je veel terug komen. Vandaar kozen wij voor een gouden kettinkje met een hoefijzer – brengt geluk – en voor een diamand armandje. All girls love diamonds, isn’t it?!

Ontvangen
Je pakketje van Floradise wordt na bevestiging van de bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen afgeleverd bij jouw thuis. Houd er rekening mee dat als je in het weekend besteld het iets langer kan duren!

image (15)

Verzendkosten
Goed nieuws! Je hoeft alleen voor de kleding €6.75 (standaard verzendkosten) te betalen. Voor de sieraden & accessoires bestellingen betaal je namelijk €0.00 verzendkosten.

Betalen
Bij Floradise kun je betalen via de volgende betalingsmethoden:
iDeal
Visa
Mastercard
Credit Card

We hebben al veel complimentjes gekregen over de bestelde items. Wat vind jij van onze items? Laat het ons weten in een reactie!

image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment