De herfst is weer begonnen. Tijd voor een skincare artikel! Vandaag deel ik mijn favoriete items van Clinique – verkrijgbaar bij Douglas.

Mijn eerste stap van Clinique’s 3-Stappen Huidverzorgingssysteem is de reiniging. Het voordeel van Clinique’s dermatologisch-ontwikkelde Facial Soap in een vloeibare vorm: het reinigt terwijl de juiste balans tussen lipiden en vocht in de huid behouden blijft. Bereidt de huid voor op de Clarifying Lotion. 

Gebruik van de soap
Laat de Liquid Facial Soap met lauwwarm water in de handpalm opschuimen.
– Masseer over het gezicht en de hals; afspoelen. Dep uw huid droog. 
– Gebruik tweemaal daags: ’s ochtends en ’s avonds 
– Vervolg met stap 2 en 3: de geschikte Clarifying Lotion voor jouw huidtype, en Dramatically Different Moisturizing Lotion of Gel.

Bron: Douglas

De tweede stap is exfoliëren. Deze Clarifying Lotion 2 veegt het teveel aan dode huidcellen en vuilrestjes weg. Dit zorgt voor een zachte, stralende, gave huid. Je porien lijken zo klein mogelijk, zo kan de huid vocht beter opnemen en wordt je huid meer weerbaar tegen onzuiverheden. Het resultaat? Een blijvend gezondere en jongere huid.

Gebruik van de lotion

Met een droge wattenschijf aanbrengen, éénmaal over gezicht en hals vegen. Tweemal per dag – ’s ochtends en ’s avonds na de reiniging met Facial Soap

De gezichtslotions van Clinique vindt je online bij Douglas.”

Stap 3 is hydrateren. Ik gebruik de Dramatically Different Moisturizing Lotion. Door het pompje kun je de moisturizer makkelijk aanbrengen. Het fijne aan deze moisturizer is hydratatie de hele dag. Ook houdt de moisturizer het vochtpeil van de huid in evenwicht. De lotion versterkt de vochtbarrière met 54% in 8 weken, zodat het vocht beter wordt vastgehouden en de huid glad voelt met een gezonde gloed. 

Nu ben ik benieuwd naar jouw skincare tips om de herfst door te komen! Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment