Het is alweer bijna Sinterklaas, heb jij al cadeautjes ingekocht? Ik heb hier een paar tips met items van Smartphonehoesjes.nl

fab-rockstar-hardcase-hoesje-voor-de-iphone-6-6s-m
Bron: Smartphonehoesjes.nl

Dit shiny FAB. hoesje is bijvoorbeeld perfect voor de feestdagen én leuk om te krijgen als cadeau. Het hoesje is van het merk Fab. Dit hoesje is nu afgeprijsd van 16,95 naar 9,95. Dit hoesje is geschikt voor een iPhone 6.

Het FAB. telefoonhoesje is natuurlijk voor vrouwen. Dit Xiaomi Redmi Pro hoesje is geschikt voor man en vrouw. Dit is net even een wat apartere phone case, net als dit Google Pixel XL hoesje – geschikt voor Google telefoons.

muvit-muzip-headset-universele-hoofdtelefoon-met-r
Bron: Smartphonehoesjes.nl

Wat ik ook altijd fijn vind om te ontvangen zijn oordopjes, ik ben de mijne namelijk zó vaak kwijt. Smartphonehoesjes heeft een ruim assortiment aan oortjes in verschillende prijsklassen. Sommige oortjes zijn geschikt voor sporten, en sommige zien er gewoon fashionably uit en doen het goed. Wat ik doe is bijvoorbeeld de oortjes matchen met mijn iPhone, zo loop ik er stijlvol bij.

Nog even over Smartphonehoesjes. In Nederland en België heeft de webshop gratis verzending. Je bestelling wordt dezelfde dag verzonden. Je kunt er voor kiezen om achteraf te betalen, en hebt nog eens 30 dagen bedenktijd.

Welk item zou jij van Smartphonehoesjes.nl in je schoen willen krijgen op pakjesavond?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment