Met de armbanden van de serie Shades of Spring ben je gegarandeerd helemaal klaar voor het voorjaar. De armbanden in deze collectie hebben mooie pastelkleurtjes. De armbanden zijn leuk te combineren met andere accessoires, bijvoorbeeld ringen of kettingen die je al hebt.

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat we weer kiezen voor fijne pastel kleuren. Deze suède armbandje zijn een must voor het voorjaar. De armband is 10mm breed en sluit met een stevige zilverkleurige magneetsluiting.

full33260814-2

Ik koos voor de grijs leren armband met zilveren details. Ik vond de armband erg leuk gecombineerd met mijn horloge en andere sieraden. De armband kost €12.95.

Mijn nieuwe armband is verkrijgbaar in maat S en L. Ik draag op de afbeelding een maat S. Dit is prima voor mij. Ik heb een erg dunne pols, maar de armband sluit goed aan.

 

Over Milouzzi
Milou, 24 jaar, heeft  al van kinds af aan een bijzonder grote passie voor sieraden maken. Het is allemaal begonnen toen ze haar eerste doosje kralen won bij een sinterklaas bingo. Ijverig ging ze aan de slag met kraaltjes rijgen om deze vervolgens te verkopen op een kleedje aan de straat en op de vrijmarkt met koninginnedag.

In de loop der jaren ontdekte Milou andere technieken om sieraden te maken. Ook overwoog ze om een studie edelsmid te gaan volgen. Door de leuke reacties van anderen, begon Milou in het najaar van 2014 een eigen webshop te openen.

Milouzzi is actief op Facebook en Instagram.  Voor vragen kun je Milou mailen op info@milouzzi.nl. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe armband. De armband was de volgende dag al binnen. Kortom, de webshop levert hun  kwalitatief goede armbanden super snel.

full33260814_a

Speciaal voor mijn trouwe volgers heb ik een kortingscode van 10%. Je kunt de kortingscode ComeModa gebruiken tot en met 15 maart.

Wist je dat bestellingen bij Milouzzi boven de €25,- worden gratis verzonden! Daarnaast zijn alle sieraden handgemaakt. Je vindt hier iedere zes weken een nieuwe serie sieraden die voldoet aan de laatste modetrends. De sieraden zijn daardoor goed te combineren met verschillende type outfits !

 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe armband uit de spring collectie van Milouzzi?

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

    • Come-Moda Reply

      Ben er ook erg blij mee. Bedankt, het horloge heb ik al 2 jaar en nog is hij zo mooi!

Write A Comment