Het nieuwste Ruby Leni hotel in Düsseldorf is perfect als je fan bent van lean luxury.

Lean Luxury – this is our philosophy. 

Een comfort kamer met karakter. Geen dure adresjes, maar een locatie waar het bruist. De Ruby hotels hebben een easy-going bar die 24/7 open is. De kamers zijn niet extreem groot, maar precies goed voor een verblijf. Het gaat er om dat je connected bent, goed kan slapen in een lekker bed en je heerlijk op kan frissen. zelfs bij de douchegels is er onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen.

Na een frisse douche kun je lekker ontbijten. Het hotel heeft een organic breakfast buffet. De producten zijn van regionale ondernemers en van goede kwaliteit. Oftewel gegarandeerd een goed en gezond begin van je dag!

Elk hotel heeft wel een thema. Het thema van dit hotel is make it your stay/your story. Je kunt bijvoorbeeld de lichten dimmen, de kamer heeft kwaliteitsmeubels, echte houten vloeren en een gave spiegel. Je hebt Marshall muziekboxen waar je je eigen muziek op kan afspelen.

Dit hotel is in een zijstraat van Koningsallee – de shoppingstreet van Dusseldorf. Tegenover het hotel kun je je auto parkeren voor 17 euro (voor een hele dag).

Ben jij al bekend met een van de Ruby hotels? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment